Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde 

Sponsoractie ‘Behoud Muziektent Terwolde’

De muziektent van Terwolde. Al meer dan 65 jaar  verwelkomt ze een ieder in de dorpskern van het dorp. Terwolde en haar muziektent, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een stuk erfgoed met een belangrijk historisch verhaal.


En dit stuk erfgoed moet behouden blijven! De muziektent is hard toe aan een grondige renovatie. Met verschillende acties gaan we geld inzamelen om dit te realiseren.

Ruim zestig jaar historie

Twee september 1955, het openingsconcert met optredens van muziekvereniging Ons Genoegen en zangvereniging Eendracht. Drie november 2018, de opening van de 2de editie van de Mega Muziek Marathon door organiserende vereniging Ons Genoegen.

Kerkdiensten, concerten, musicals, volksfeesten zomaar een kleine greep uit de vele  activiteiten waarbij de muziektent in het middelpunt stond. Maar ook schuilplek voor de regen, speelplek voor de jeugd en sportplaats zijn locaties die horen bij deze rijke historie. Een bijzonder uniek bouwwerk met een verleden én een toekomst! Nieuwe verhalen moeten gemaakt worden voor vele (nieuwe) generaties zodat ook de historie vertelt kan blijven worden.

 

 

 

Eten op de molen

Op 22 juni kan men exclusief dineren tijdens het molendiner of meedoen aan de (gezins)barbecue. Het terrein van molen De Ooievaar is voor één avond het podium voor muziek, eten en gezelligheid.

In de molen kan de bezoeker een stoel reserveren voor een 3-gangen diner met allerlei exclusieve proeverijen en lokale producten. Beperkt aantal plaatsen!
Aanvang Molendiner 1: 17:00u
Aanvang Molendiner 2: 20:00u
Kosten: € 65/€ 75 per stoel

Op het terrein bij de molen is er een barbecue voor de echte vleesliefhebbers.
Aanloop vanaf 17:00u
Aanvang barbecue: 18:00u
Kosten: € 20 p.p. (vlees, salades en 2 drankjes)

Dit alles met een muzikale omlijsting tijdens het Molenconcert door Muziekvereniging Ons Genoegen. Aanvang 19:00u, gratis toegang.

Stoel reserveren of meedoen met de barbecue? Reserveer hier.

 

* * *

Word Steentjes Ambassadeur!

Bouw mee aan het behoud van de muziektent en word Steentjes Ambassadeur. Al voor € 5 kun je je steentje bijdragen. En je krijgt er ook nog een leuke steentjessleutelhanger voor terug.
Vul het steentjesformulier in en geef aan voor welk bedrag je mee wilt bouwen. Als dank nodigen wij je uit voor onze grote sponsoravond op 4 juli 2019.