Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde 

Sponsoractie ‘Behoud Muziektent Terwolde’

De muziektent van Terwolde. Al meer dan 65 jaar  verwelkomt ze een ieder in de dorpskern van het dorp. Terwolde en haar muziektent, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een stuk erfgoed met een belangrijk historisch verhaal.


En dit stuk erfgoed moet behouden blijven! De muziektent is hard toe aan een grondige renovatie. Met verschillende acties gaan we geld inzamelen om dit te realiseren.

Ruim zestig jaar historie

Twee september 1955, het openingsconcert met optredens van muziekvereniging Ons Genoegen en zangvereniging Eendracht. Drie november 2018, de opening van de 2de editie van de Mega Muziek Marathon door organiserende vereniging Ons Genoegen.

Kerkdiensten, concerten, musicals, volksfeesten zomaar een kleine greep uit de vele  activiteiten waarbij de muziektent in het middelpunt stond. Maar ook schuilplek voor de regen, speelplek voor de jeugd en sportplaats zijn locaties die horen bij deze rijke historie. Een bijzonder uniek bouwwerk met een verleden én een toekomst! Nieuwe verhalen moeten gemaakt worden voor vele (nieuwe) generaties zodat ook de historie vertelt kan blijven worden.

 

 

 

Het programma

*  *  *

Word Steentjes Ambassadeur!

Bouw mee aan het behoud van de muziektent en word Steentjes Ambassadeur. Al voor € 5 kun je je steentje bijdragen. En je krijgt er ook nog een leuke steentjessleutelhanger voor terug.
Vul het steentjesformulier in en geef aan voor welk bedrag je mee wilt bouwen. Als dank nodigen wij je uit voor onze grote sponsoravond op 4 juli 2019.

Eten op de molen

Uniek en exclusief dineren op de molen De Ooievaar in Terwolde op 22 juni 2019.
Exclusief diner in de molen: koop een stoel op de eerste of tweede etage.
Uniek diner bij de molen: Kom gezellige BBQen in de ‘Ontmoetingstent’ op het terrein bij de molen.
Molenconcert: Ons Genoegen geeft een molenconcert op het terrein van de molen. Toegang gratis.

Binnenkort meer informatie over de reservering van een stoel of BBQ.