Ons Genoegen

Fanfareorkest

Ons A-orkest bestaat uit 30 enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 11 t/m 75 jaar.  Het orkest staat onder leiding van dirigent Alike Jonkman. Het repetoire is veelzijdig van fanfaremuziek tot pop en hedendaagse hits.

Naast het A orkest heeft Ons Genoegen ook een enthousiast jeugdensemble bestaande uit jonge muzikanten met ondersteuning van enkele ervaren muzikanten. Het jeugdensemble is een anvulling op de individuele lessen. In het ensemble leren ze het samenspel en het naar elkaar luisteren.

Dirigent

Het A orkest en het jeugdensemble staan sinds 1 september 2017 onder leiding van Alike Jonkman. 

Repetitietijden

Het orkest repeteert op donderdagavond van 19.45u tot 22.00u in het dorpshuis van Terwolde d’ Olde Schole, aan de Vaasenseweg 2 in Terwolde. Het jeugdensemble repeteert op donderdagavond van 19.00u tot 19.30u eveneens in het dorpshuis van Terwolde, 

Jaarlijkse optredens

Het orkest geeft jaarlijks, samen met de slagwerkgroep, een voorjaars en najaars-concert. Het najaarsconcert is veelal het concert met een thema. Enkele thema’s van de laatste jaren waren Clasical Light, A meezing concert. Naast de jaarlijkse concerten verleent het orkest ook haar medewerking aan een aantal evenementen en vieringen in Terwolde zoals o.a kerstnachtdienst, palmpaasdienst, koningsdag enz.