Ons Genoegen

De Slagwerkgroep

De eerste jaren van het bestaan van de vereniging beschikte Ons Genoegen niet over een slagwerkgroep. Pas in 1955 werd de toenmalige drumband opgericht. De animo voor de drumband was zeer groot. Er werd gestart met een groep van 25 leden. Aan noten lezen deed men toen nog niet. Sinds de leden het notenschrift hebben leren lezen en het instrumentarium werd uitgebreid is de naam veranderd in slagwerkgroep.

Met de verandering van instrumentarium en naam is de slagwerkgroep uitgegroeid tot een groep veelzijdige slagwerkers met een uitgebreid programma. Momenteel bestaat onze slagwerkgroep uit 8 leden.

De instructeur


Sinds maart 2019 is Rob Eeftink de instructeur van onze slagwerkgroep. Al vroeg in zijn jeugd was Rob overtuigd van zijn roeping: professioneel drummer! Hij heeft drums gestudeerd aan het conservatorium in Enschede met daarna een master studiospel. Verder heeft Rob aan verschillende muzikale projecten deelgenomen, waaronder de band L.I.N.E., Mid Air Collision (een Belgisch punk/rock project uit Antwerpen) en diverse andere projecten. Naast drumdocent bij verschillende verenigingen en aan de Popacademie Deventer is hij momenteel ook actief als drummer van de band Beethoven.

Repetitietijden

De slagwerkgroep repeteert op dinsdagavond van 19.30u tot 21.30u in het dorpshuis van Terwolde d’ Olde Schole, Vaassenseweg 2 Terwolde.