Muziekvereniging Ons Genoegen 

Mega Muziek Marathon Terwolde

Zaterdag  3 november staat Terwolde weer in het teken van MUZIEK. Op deze dag organiseren wij de 2de editie van de Mega Muziek Marathon. Twaalf uren lang zal er van 10:00u tot 22:00u, op verschillende podia in het MFA van Terwolde, non-stop een diversiteit aan muziek klinken. Het MMM 2018 is de officiële start van een grote sponsoractie Behoud Muziektent in Terwolde.


Belevingskamers

Muziek is beleving, muziek prikkelt je zintuigen. Om dit maximaal te ervaren, hebben wij De Belevingskamer ontwikkeld. Stel je je eens voor: je wordt geblinddoekt een kamer in geleid en weet niet wat je te horen, te voelen of te beleven krijgt. Een ding weet je wel zeker: je gaat muziek in zijn puurste vorm beleven! Gedurende de dag kun je als bezoeker dit zelf gaan ervaren in de verschillende Belevingskamers. Jij wil ook deze unieke belevenis ervaren? Schrijf je dan in op 3 november voor één van deze vier belevingskamers.

Happen met Genoegen

Genieten van muziek met een hapje en een drankje. Als bezoeker kan je gerust de gehele dag blijven. Tijdens de dag kan je Happen met Genoegen tijdens de verschillende dagdelen van het programma. 

Op verschillende dagdelen kan de bezoeker, passend in het dagdeel, genieten van e muziek onder het genot van heerlijke hapjes en maaltijden. Zo zijn er tijdens de Koffie van 10.00 tot 12.00 Terwolde Taarten. Aan dit blok is een taartenbakwedstrijd verbonden en de heerlijkste taart wordt door een deskundige jury uitgeroepen tot MMM Taart 2018. De Lunch wordt verzorgt door Linthorst’s Culinaire Lunch en de High Tea met Dinies Smikkelthee is tussen 14.30 tot 16.30. Vanaf 17:00u kan men dineren tijdens Kriebelz’ Stampfestein. Wil je dit Stampfestijn niet missen? Geef dan op dat je mee wilt eten via mmm@onsgenoegenterwolde.nl.Een maaltijd kost € 12,50. Zelfs tijdens de finale kun je genieten van de heerlijke hapjes, Mikes Mega Finale. 

Happen met Genoegen is een onderdeel van de sponsoractie Behoud Muziektent Terwolde. 


Het programma

Het startsein van de marathon zal om 10.00u worden gegeven door burgermeester Jos Penninx. Vanaf dat moment klinkt er muziek. Verschillende muziekstijlen komen voorbij in het programma.

De marathon wordt agesloten met een spetterende finale. Vier fanfareorkesten treden op vanaf 19.45u. Kaarten voor de finale kosten € 7,50 en zijn vanaf september te koop. 

*  *  *

Sponsoractie

Het MMM is de officiële start van de grote sponsoractie ‘Behoud Muziektent Terwolde’. Tijdens de dag zullen er verschillende sponsoracties zijn welke allen ten goede komen aan deze actie. Zo zal er een grote verloting plaatsvinden met prachtige hoofdprijzen, waaronder overnachtingen op Landgoed Matanze en in de B&B van Landgoed De Aze. Enkele andere onderdelen van de sponsoractie zijn de Belevingskamer, Happen met Genoegen en de opbrengst van de toegangskaarten voor de finale. Aan het einde van deze muzikale dag hoopt de organisatie een mooie financiële aanzet te kunnen geven voor de renovatie.

*  *  *

Uw bijdrage

Wilt u op een andere manier ook uw bijdrage leveren aan de sponsoractie ‘Behoud Muziektent Terwolde’, dan kunt u een bedrag storten op bankrekening NL54 RABO 0330 7817 90 t.n.v. Ons Genoegen.