Ons Genoegen

Oliebollen verkoop molen de Ooievaar

30 december 2019 10:00 – 14:00
Volgens de echte oliebollenfans zijn ze de lekkerste uit de hele regio. De oliebollen en appelbeignets van muziekvereniging Ons Genoegen uit Terwolde. Op 28, 29 en 30 december houdt de vereniging weer haar oliebollenactie.
De oliebollenactie van Ons Genoegen is al meer dan 30 jaar niet meer weg te denken rond het einde van het jaar. Bakker, beslagbereider, inpakker of venter, elk lid weet precies wat zijn of haar taak is. Als een geoliede machine zorgen ze er voor dat iedereen in Terwolde en omstreken de heerlijkste oliebollen en appelbeignets op tafel heeft staan tijdens oud en nieuw.
Oliebollen en appelbeignets bestellen
De oliebollen en appelbeignets zijn te bestellen via het bestelformulier, welke in de dorpen Terwolde, Welsum en Nijbroek de komende weken huis-aan-huis wordt verspreid, via info@onsgenoegenterwolde.nl en de site van muziekvereniging Ons Genoegen. De bestellingen kunnen doorgegeven worden voor 28 december en worden op 30 december vanaf 9:30u bezorgd. Bestellingen van buiten Terwolde, Nijbroek en Welsum kunnen worden opgehaald op 29 december aan de Kuiperstraat 5 in Terwolde.
Verkoop molen de Ooievaar
Op 30 december opent molen de Ooievaar speciaal haar deuren voor Ons Genoegen. Van 10.00 tot 14.00 is het molenwinkeltje geopend voor een heerlijke kop koffie, warme glühwein en verkopen de leden van de muziekvereniging oliebollen en appelbeignets.
De oliebollen (10 per zak) kosten € 6,00 en de appelbeignets (5 per zak) € 7,50 per zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *