Ons Genoegen

Ons steunen

Donateur of sponsor

Donateurs en sponsors zijn een onmisbare bron van inkomsten voor Ons Genoegen. Naast de contributie en de lesgelden zijn zij elk jaar weer een vaste, belangrijke post op onze begroting.

Donateur worden? U kunt Ons Genoegen al steunen voor een bedrag vanaf € 7,50 per jaar.

Sponsor worden? Wilt u opgenomen worden in de sponsorlijst? Voor € 25 bent u al basissponsor en wordt uw (bedrijfs)naam genoemd op de website

Oude metalen

Heeft u oud ijzer, koper, aluminium messing, RVS, een oude wasmachine, grasmaaier, electrakabels, fiets of wat dan ook en u wilt hier van af?

Dan kunt een mail sturen naar administratie@onsgenoegenterwolde.nl en wij maken een afspraak met u om de metalen bij u op te halen!

Vriendenloterij

U kunt als deelnemer van de Vrienden Loterij onze vereniging steunen. Van elk lot dat u heeft gaat direct de helft (€ 6,25) naar onze clubkas. Een leuke bijkomstigheid is dat u als deelnemer ook kans maakt op fantastische prijzen!

Hoe meer deelnemers Ons Genoegen steunen, hoe meer er in onze clubkas terecht komt.

Via deze link kunt u deelnemen aan de Vrienden Loterij. Speelt u al mee maar steun je ons nog niet? Dan kunt u een chat sturen via hun social media of via deze pagina met de vermelding van uw naam én dat u vanaf nu ‘Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde’ wilt steunen.

Sponsorlijst

De site is nog onder constructie. De sponsorlijst komt zo snel mogelijk!